Lille ile Yollarını Ayırmaya Hazırlanan Milli Futbolcu İçin Ajax ve Beşiktaş Yarışıyor
Süper Lig'den Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan 27 yaşındaki yıldız futbolcu için Avrupa devlerinden Ajax'ın devrede olduğu öne sürüldü.

Tarihi Transfer ve Lille Kariyeri
Yusuf Yazıcı, 2019 yılında Trabzonspor'dan Lille'e 18.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuş ve bordo-mavililerin en pahalı satışı olarak tarihe geçmişti. Fransız ekibiyle bu sezon 41 maça çıkan Yazıcı, 12 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Derbi Öncesi Gerginlik: Futbolcular Arasında Tartışma Derbi Öncesi Gerginlik: Futbolcular Arasında Tartışma

Lille ile Sözleşmesi Sona Eriyor
Sezon sonunda Lille ile kontratı sona erecek olan tecrübeli futbolcunun Fransız temsilcisiyle yeni sözleşme imzalaması beklenmiyor. Bu nedenle Yusuf Yazıcı'nın Lille'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş'ın Takip Ettiği Yusuf Yazıcı'ya Ajax da Talip
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Yusuf Yazıcı için bomba bir iddia Hollanda'dan geldi. Voetbalzone sitesinde yer alan habere göre, Ahmetcan Kaplan'ın da formasını giydiği Ajax, yeni bir sağ kanat oyuncusu arayışında.

10 Potansiyel Transfer Adayından Biri Yusuf Yazıcı
Voetbalzone sitesi, Ajax için uygun 10 potansiyel oyuncuyu araştırırken, Yusuf Yazıcı da bu isimler arasında yer aldı. Haberde, başarılı futbolcunun sezon sonunda Lille'den ayrılacağı ve Ajax'ın Yazıcı'yı transfer etmesi durumunda bonservis ücreti ödemeyeceği belirtildi.

Beşiktaş ile Anlaşma Sağlanamadı
Beşiktaş
, sezon sonunda Lille ile sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için harekete geçse de henüz anlaşma sağlayamadı. Avrupa devlerinden Ajax'ın da devreye girmesiyle, milli oyuncunun transferi için rekabet iyice kızışmış durumda.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN