Milli Emlak'ın Ankara'da satışa çıkardığı arsa için 21.500 TL'lik ihale fırsatı! Zorlu konut ve arsa piyasasında önemli bir alternatif sunuyor.

Ankara'da, uygun fiyatlı bir arsa ilanı, vatandaşlar arasında büyük ilgi uyandırırken, ilan için geri sayım başladı. Ankara'da bulunan 173 metrekarelik bir arsa, oldukça cazip bir satış fiyatı olan 21.500 TL ile ihaleye sunulacak.


İHALE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İlanın başvuru süreci ve açık artırma detayları 4 Ocak'ta saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Bu tarih ve saatte en yüksek teklifi veren kişi, arsanın yeni sahibi olacak.

Milli Emlak'ın bu tür ihaleleri, konut veya arsa almak isteyen vatandaşlar için uygun fiyatlı ve avantajlı bir fırsat sunmakta. Bu ihalelerde arsa sahibi olan vatandaşlar, ayrıca sahip oldukları taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf olacak.

Bu fiyata aile arabası: FIAT Fiorino'nun yeni fiyatı şaşırttı Bu fiyata aile arabası: FIAT Fiorino'nun yeni fiyatı şaşırttı

Detaylı bilgilere ulaşmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan milliemlak.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi