Ankara’da yaşayan Araklılar oluşturdukları tertip komitesi ile iftar yemeği düzenlediler. Düzenlenen iftar yemeğine Ankara’da yaşayan Araklıların yanı sıra çok sayıda milletvekili,Araklı belediye Başkanı, Trabzonlu üst düzey bürokratlarda katıldı.

İlbank sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe yaklaşık 500 kişi katıldı.Katılanlar arasında Zonguldak Ak Parti Milletvekili Araklılı Polat Türkmen, Trabzon AK Parti milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan yardımcısı Burhan Akyıldız, Ak Parti ilçe başkanı Şaban Bıyık, Trabzon il kültür müdürü Ali Ayvazoğlu

Trabzonlu üst düzey bürokratlar ve Trabzonlu ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu yeraldı. Yemekten sonra Araklı İftar Komitesi adına Muhittin Bal, Milletvekilleri Polat Türkmen, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Ahmet Kaya, Hüseyin Örs, Recep Çebi ve iş insanı Ali Ağaoğlu birer konuşma yaptılar.

Yemeğe katılan tüm konuklar düzenlenen organizasyondan çok memnun kaldıklarını belirtip, Araklı’nın adını başkentte duyuracak bu tür organizasyonlara daha fazla yer verilmesi talebinde bulundular.
TAKA
Editör: TE Bilisim