Kaymakam Ayrancı ve Başkan Tok ilk olarak İlçe Stadyumumuzun tadilatı için görüşmeler gerçekleştirdiler. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın  Osman Aşkın Bak´ın da Destekleri ile Stadyum tadilatı konusunda mutabakata varıldı. Spor Toto Teşkilat Müdürü M.Muharrem Kasapoğlu ile Kaymakam ve Belediye Başkanımız tarafından Stadyum tadilatı sözleşmesi imzalandı.

TOKİ Başkanı Turan İle Görüşme

Daha sonra Çaykara İlçemizde devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak TOKİ Başkanı M.Ergün Turan ile bir görüşme gerçekleştirildi.Son derece verimli ve de samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından birinci Etap kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında TOKİ Başkanına bilgi verildi. Bundan sonra gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında ortak bir çalışma programı oluşturuldu.

Bakan Soylu´Yu Makamında Ziyaret

Kaymakam İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´yu Makamlarında ziyaret ettiler. Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Hizmet ve de yatırımlar için Çaykara Halkı adına İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya teşekkür eden Kaymakam Ayrancı ve Başkan Tok ayrıca Çaykara İlçemizde gerçekleştirilmesi planlanan proje ve çalışmalar hakkında da Bakan Soylu´dan Destek talebinde bulundular.

Bakan Soylu Çaykara Benim İçin Çok Özel Bir İlçe

Çaykara İlçemizin kendisi için çok özel ve de farklı bir İlçe olduğunu ifade eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu İlçemizi her ziyaret edişlerinde Çaykara insanımızın o sıcak yürekleri ile kendilerine çok büyük bir ilgi gösterdiklerini bu sıcak ilginin Çaykara İlçemize hizmet sevdası anlamında kendilerine ayrı bir sorumluluk yüklediğini sözlerine ekledi. İmkanlar ölçüsünde Çaykara İlçemizden gelen her Proje ve çalışmaya destek olmaya çalıştıklarını anımsatan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Kaymakam ve Belediye Başkanımız tarafından kendilerine sunulan proje ve çalışmaların yakın takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilisim