Türkiye’nin ekonomide yükselişe geçmesinin an meselesi olduğunu söyleyen Başkanlar ‘Tek yolumuz var üreteceğiz ve ihracat yapacağız’ dediler.

Of İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Harputoğlu’nun da katıldığı ziyarette söz ekonomiye gelince Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu şu tespitleri yaptı:

‘Türkiye Allaha şükür dimdik ayaktadır. AK Parti seçimlerden güçlenerek çıkmıştık. Ekonomimiz sağlamdır ve ne kadar saldırdılarsa da yıkamadılar. Bizim vatandaş olarak yapmamız gerekenler var. Tasarruf, tasarruf, tasarruf. Üretim üretim üretim. İhracat, ihracat ihracat. Üretmiyoruz. Devletimiz hayvancılığa teşvik veriyor tarıma teşvik veriyor kimse hayvancılık ve tarım yapmak istemiyor. Hala İŞKUR ile birlikte 2 bin TL asgari ücretin peşinde gençler. Bu alışkanlıklarımızdan vazgeçeceğiz.’

TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt ise ‘Trabzon’da iş dünyası olarak istihdama katkı için gayret gösteriyoruz. TTSO olarak öncü oluyoruz. Ankara’dan eğitim seminerinden yeni döndük. Trabzon için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Yeşilay Başkanı Köksal da, gençlerin uyuşturucudan uzak tutmak ve istihdam ederek üretime katkı sağlamalarına katkı için her alanda çalıştıklarını anlatarak, ‘madde bağımlılığı gençler için tehlike. Bunun önüne geçmek için çabamız 2019 yılında artarak devam ediyor’ dedi.    
Birol Sancak  
 
Editör: TE Bilisim