Olay, İzzet Baysal Mahallesi'ndeki Behiye Baysal Ortaokulu'nda meydana geldi. Saat 10.30 sıralarında okul bahçesinde oynayan 7. sınıf öğrencileri M.A.A. ve B.D., bahçeyi çevreleyen demir korkuluklara yaslandı. Ancak korkuluklar eskiyerek bağlantı yerinden koptu ve çocuklar 4 metre yükseklikten yanındaki 20 santim derinliğindeki su kanalına düştü.

Diğer öğrencilerin ihbarı üzerine okula 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda çocuklar kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralanan M.A.A. ve B.D., İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahale sonrasında hayati tehlikelerinin olmadığı açıklandı.

Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi

Bu acı olayın ardından M.A.A.'nın annesi, oğlunun kanala düştüğü haberini alıp okula geldiğinde büyük bir üzüntü yaşadı. Demir korkulukların betonla bağlantı noktalarının paslanarak eskidiği ve başka demirlerle desteklenmeye çalışıldığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Birol Sancak