Trabzonspor, Youcef Atal'ın sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceğini göz önünde bulundurarak devre arasında transfer etmeye çalışıyor. Fransız ekibi Nice de Atal'ın ayrılığına sıcak bakıyor. Ancak oyuncunun maaş talebi konusunda görüşmelerin devam ettiği ifade ediliyor.

Bordo-mavililerin sağ bek pozisyonu için düşündüğü diğer oyuncular arasında Boavista'dan Pedro Malheiro, Rio Ave'den Costinha, Shakhtar Donetsk'ten Yukhym Konoplya ve Silkeborg'dan Oliver Sonne gibi isimler bulunuyor. Bu oyuncuların transferi için de görüşmeler sürdürülüyor.

Öte yandan, Trabzonspor'un orta saha transferi için Fransa Ligue 2 ekibi Ajaccio'nun oyuncusu Tim Jabol-Folcarelli'yi gündeme aldığı belirtiliyor. Ancak bu transferde yüksek bir bonservis bedeli talep edildiği için Trabzonspor yönetiminin Ajaccio ile pazarlık yapmaya çalıştığı ifade ediliyor.

Yusuf Yazıcı'nın Parıltısı: Lille'deki Başarısı ve Geleceği Yusuf Yazıcı'nın Parıltısı: Lille'deki Başarısı ve Geleceği

Son olarak, Rafa Mir transferinde yaşanan gelişmeler de dikkat çekiyor. Trabzonspor'un satın alma opsiyonuyla kiralama için Sevilla ile temas kurduğu Rafa Mir, Valencia'nın devreye girmesiyle transferde pürüz yaşandı. Ancak son dakika gelişmeleriyle İspanyol santrfor Sevilla'da kaldı. Trabzonspor'un Rafa Mir için yeniden hamle yapma ihtimali ise merak konusu olarak değerlendiriliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak