Cinsel Tacizde Bulunan Antony'nin Başı Yine Dertte
Eski sevgilisi Gabriela Cavallin'e şiddet ve cinsel taciz uyguladığı iddiası nedeniyle Brezilya Futbol Federasyonu tarafından milli takımdan çıkarılan 24 yaşındaki oyuncunun, şimdi de Manchester United'da büyük bir skandala imza attığı ortaya çıktı.

Trabzonspor’un Yeni Golcüsü Paul Onuachu’dan Büyük Performans Trabzonspor’un Yeni Golcüsü Paul Onuachu’dan Büyük Performans

Crystal Palace Mağlubiyetinin Ardından Ten Hag'a Hakaret
Manchester United, Crystal Palace karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyet sonrası kulüpte gerginlik had safhaya ulaştı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Brezilyalı futbolcu WhatsApp grubunda teknik direktörü Erik ten Hag'a "Kel kafalı pislik" diyerek hakaret etti.

Sezonun Geri Kalanında Cezalı Olacak
İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Antony sezonun geri kalanında cezalı olacak. Teknik Direktör Erik ten Hag'ın oyuncuyla görüşeceği ve cezasının daha sonra netleşeceği belirtildi.

Manchester United'ın Kötü Sezonu
Kırmızı Şeytanlar, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Premier Lig'de de işler yolunda gitmedi. Teknik Direktör Erik ten Hag'ın sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU