Trabzonspor yense de yenilse de Akyazı Şenol Güneş Medical Park stadı dolmalı.
Bu kentte ve Türkiye’de böyle değil. Eğer kazanıyorsanız taraftar arkanızda.
Kaybediyorsanız yoktur!
Trabzonspor yıllardan sonra taraftarı ile barıştı.
Avni Aker’de 5 binlere oynarken Akyazı’da 25 binleri buldu.
Maç kazandıkça da rakam yukarı doğru çıkıyor.
Şimdi hedef 41.461 seyirci.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile birlikte Emniyet Müdürü ve Jandarma
Komutanı rakip takım için de her türlü önlemi aldılar.
Onlarda gelecek. Bu kez stad dolacak.
Sabah toplantısında trafik konusu da masaya yatırıldı.
Giriş ve çıkışlar daha koordineli olacak.
Otoparklar rantabıl kullanılacak.
Maçtan sonra uçağa gidecek olanlara yol açılacak.
Her türlü önlem alındı da, Peki Trabzonspor hazır mı?
Bence hazır.
Peki taraftar?
O da hazır.
Sonuç?
Barış Yurduseven çok güzel röportajlar yaptı.
Kombine mağazasının önünden. Taraftarlar gollü maç olacak dedi.
Trabzonspor kazanacak.
En son konuşan ise ‘Ne olursa olsun sabredeceğiz. Trabzonspor yense de yenilse de onunla birlikteyiz’ mesajı verdi.
Bence en güzel söz o söz!

OLCAY… OLCAY

Bir futbolcu bir takıma ancak bu kadar katkı sağlayabilir. Hem sahada futbol oynadı, hem de kolbastı ile Trabzonspor’u motive etti.

Özellikle Olcay, Onur ve Uğur. Takımı kolej havasına soktular. Hepsine teşekkür ediyoruz. Olcay’ı ayrı yere koymamızın sebebi şu, Trabzonlu değil, Karadenizli değil. Ama bu topraklara geldi ve sanki 20 yıllık Trabzonsporlu gibi savaştı, gol attı, asist yaptı.

Son maçtaki asistini kim yapabilir?
Olcay ikinci sınıf oyuncu diye Beşiktaş’tan gönderildi. Ama öyle olmadığını herkese gösterdi.

HÜSEYİN BOLD!

TAKA Gazetesi’nin spor sayfasında var, ‘Dam Doye mu, yoksa Rodellega mı? Bence ikisi birden. Akhisar maçında oyunu koparan ne oldu? Penaltı. Peki penaltıyı kim kazandırdı, Rodellega. Penaltı öncesindeki koşusu. Arkadan geliyor, Hüseyin Bold gibi rakibin ve kalecinin önüne geçiyor topu alıyor ve düşürülüyor., Rodellega genç ve uzun yıllar Trabzonspor’a katkı sağlayacak bir oyuncu.

ERSUN HOCA’NIN HAMLESİ

Eleştiriyi yaptık mı sert yapıyoruz. Trabzon basını Ersun hocayı sert eleştirdi. Muharrem Usta’nın dışındaki isimler kesti biletini ama o tuttu. Ve sonunda da Ersun hoca süper bir çıkış yakaladı. Çıkış yakaladı ama bazı maçları da şansa kazandı. İşte o Ersun hoca Akhisar maçında öyle bir hamle yaptı ki hem maçı kazandı hem de kariyerini kurtardı! Devre arasında Yusuf Yazıcı çıkıp Dam Doye girince işler değişti. Siyahi oyuncu kendi becerilerin de ortaya koyarak 2 gol birden attı ve Trabzonspor çok kritik 3 puan aldı.

ÖNCE EZAN SONRA FUTBOL!

Fıkra değil gerçek yaşanmış öykü. Servet Özkara gençlik yıllarında mahallede cami imamı ile iyi dostmuş. Kendisini seviyor imam. Öğle ve ikindi namazlarında minareye çıkıp ezanları da Özkara’ya okutuyor.

Özkara okurken de  minarede dönüyor. Bir defasında imam bağırmış, ‘Kenarı kırıktır fazla dönme.’ Bir gün ezan sonrası cemaat imamın etrafını çevirmiş. Demişler ki ‘imam efendi şikayetçiyiz. Bu delikanlıda ezan var, namaz yok.’ Servet Özkara ezanı okuyup namazı kılmadan topun peşine koşuyormuş!

ÖZKAN HANGİ BASINA?

Salih Özkan dün sabah önemli bir mesaj verdi. ‘Bugün Vali beyin yanındayım yarın gazetecilerin’ dedi. Yani karşı tarafa geçebilirim diye konuştu. Bakalım köşe yazarlığına mı spor yazarlığına mı dönecek?

BİRAZ DA NOSTALJİ

1-Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı. Ali Özbak onu anlatırken, futbol zekası çok üst düzeyde idi ifadesini kullanırdı. Yanında İse Cinemre var.
2-Efsane Sağbek Kenan Aksu, hem İdmanocağı hem de Trabzonspor’da oynadı.