Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'deki mücadelesine milli ara öncesinde Gaziantep FK'yı mağlup ederek galibiyetle sonlandırmıştı. Milli ara sürecinde de dinlenme fırsatı bulacak olan Yeşil-Mavililer, 3 Nisan Çarşamba günü oynayacakları İstanbulspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Deplasmanlardaki performansını artırmak isteyen Çaykur Rizespor, son 11 deplasman maçında galibiyet elde edememişti. Bu sezon dış sahada oynadığı son 5 maçı kaybeden takım, İstanbulspor deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Son olarak ligde deplasmanda Konyaspor'u mağlup eden Çaykur Rizespor, İstanbulspor karşısında da aynı performansı sergilemeyi hedefliyor. Yeşil-Mavililer, rakibiyle oynadığı son maçı kaybettiği İstanbulspor'u yenerek 11 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Teknik ekip ve futbolcular, İstanbulspor maçında hata yapmak istemiyor. Milli ara sürecini verimli geçirerek hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor, ligdeki mücadelesine daha da güçlenerek devam etmek amacında.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN