İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynanan maçta hakem kararlarına tepki gösteren Çaykur Rizespor taraftarları, artık sessiz kalmayacaklarını belirtti. Karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek'in Galatasaray'ın lehine yönlendirdiği kararlar taraftarları isyan noktasına getirdi.

Yeşil-Mavili taraftarlar, "Bu ligde efendilik bir işe yaramıyor. Sesimizi en üst perdeden çıkartın. Yeter artık! Tüm hatalar bizim aleyhimizde mi olacak?" diyerek yönetimi uyardı. Taraftarlar, hakem hatalarının neredeyse her hafta tekrarlandığını ve son Galatasaray maçında tavan yaptığını belirtti.

Özellikle Bahattin Şimşek'in maç boyunca Galatasaray'a karşı tüm takdir haklarını kullandığına dikkat çeken taraftarlar, skorun eşitleneceği anlarda faulleri ve penaltılık pozisyonlarını görmezden gelmesinin bardağı taşırdığını ifade etti.

Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği

Taraftarlar, "Yönetime sesleniyoruz. Bu konuda artık bir şeyler yapın" diyerek hakem hatalarına karşı daha etkin bir tutum sergilenmesini talep etti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA