Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Ankaragücü ile oynadıkları maçta yaşadıkları puan kaybıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlamalarına rağmen ikinci yarıda yedikleri gollerle sahadan 2-2 berabere ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getiren Palut, "Çok değerli iki puan bıraktık. İlk yarıda 2 gol bulduk. Bu yarıda soyunma odasına telafisi zor bir farkla girebilirdik, ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarı ise rakibimizin aldığı riskler karşısında sağlam duramadık. Zor kazandığımız topları ciddiyetsiz bir şekilde kolay kaybettik." şeklinde konuştu.

Palutas12

Maçın ikinci yarısında yaşadıkları puan kaybının gereksiz panikle pahalıya patladığını belirten Palut, "Bunun yanında çok kötü bir gol yediklerini de kaydeden Palut, “Futbolda bunlar var lakin bir golün bir takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü. Topu ayağımızda saniyelerce bile tutmadık, oyunu rakibe teslim ettik. Çok geri geldiğimiz için çıkış oyununda oyuncu bulmakta zorlandık. Ankaragücü'nün temposu 75. dakikaya kadar sürdü. Kötü bir ikinci yarı ama maçı bu şekilde bitirelim derken maçın son topunda golü yedik. İlk yarıdaki oyunumuzla 3 puanı hak ederken, ikinci yarıdaki oyunumuzla mağlup da olabilirdik” dedi.

Çayelispor, 30 Yıl Sonra 3. Lig'e Yükselmenin Sevincini 19 Mayıs'ta Kutlayacak Çayelispor, 30 Yıl Sonra 3. Lig'e Yükselmenin Sevincini 19 Mayıs'ta Kutlayacak

Çaykur Rizespor, Avrupa hedefine doğru önemli bir maçta puan kaybı yaşayarak moral bozukluğuyla ligdeki mücadelesine devam edecek.

Muhabir: BİROL SANCAK