Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde dün gerçekleştirilen antrenmanda ağırlıklı olarak gol çalışması yapıldı. Bugün de antrenmanlara devam edilecek. Ligde artık son maçlara yaklaşıldığını belirten Palut, her maçlarında puan almayı hedeflediklerini ifade etti. Palut, "Alacağımız en yüksek puan ve en iyi pozisyon için en iyisini yapmaya çalışacağız. Avrupa hedefimizi zamansız dillendirdik, ancak şimdi gerileme dönemine girdik. Ancak son zamanlarda aldığımız Kayseri ve İstanbulspor galibiyetleriyle bu dönemi geride bıraktık. Sezon sonuna kadar oynayacağımız maçlarda bütün puanlara talibiz. Başarılı bir sezon geçirdik ve en iyi yerde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Palut-22

Trabzonspor'un Yıldızına Şok Ceza Geliyor: Yönetim Bu Yaptığına Anlam Veremedi! Trabzonspor'un Yıldızına Şok Ceza Geliyor: Yönetim Bu Yaptığına Anlam Veremedi!

Palut, takımının performansını artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve taraftarlarına layık bir sonuç almak için mücadele edeceklerini de vurguladı. Çaykur Rizespor'un gelecek maçlarda göstereceği performans ve alacağı sonuçlar merakla bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK