Bakır, aynı zamanda sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katılan İngiliz orta saha oyuncusu Jonjo Shelvey hakkında da konuştu. Shelvey'in Rize'de mutlu olduğunu ve performansından memnun olduklarını dile getiren Bakır, ancak oyuncunun kulübü Nottingham Forest ile sözleşmesinin devam ettiğini belirtti. Maddi şartların oluşması halinde Shelvey'i kadroya katacaklarını vurguladı.

Trabzonspor Asist Kralını Transfer Etmeye Hazırlanıyor; Trezeguet'in Alternatifi Olacak! Trabzonspor Asist Kralını Transfer Etmeye Hazırlanıyor; Trezeguet'in Alternatifi Olacak!

Teknik direktör İlhan Palut ile ilgili sorulan soruya Bakır, aralarında hiçbir problem olmadığını ve Palut'un Rizespor'da mutlu olduğunu söyledi. İlhan Palut'un önümüzdeki sezon da Rizespor'da olmasını istediklerini belirten Bakır, Palut ile sözleşme uzatma konusunda prensip olarak anlaştıklarını ifade etti. Ancak şu anda resmi olarak bir adım atılmadığını ve herhangi bir resmi imzanın atılmadığını da ekledi. Bakır, İlhan Palut'un gelecek sezon da Rizespor'da devam edeceği konusunda güçlü bir şekilde inandıklarını belirtti.

Muhabir: BİROL SANCAK