Müsabakanın 9. dakikasında Köhn'ün golüyle deplasmanda 1-0 geri düşen Atmaca, 31. dakikada Torreira'nın golüne engel olamadı. Bir anda 2-0 mağlup duruma gelen Çaykur Rizespor, 38. dakikada Hojer’in golüyle skoru 2-1'e getirip umutlandı. Ancak Yeşil-Mavili ekibin umutları, 40 ve 45. dakikalarda Kerem Demirbay'ın golleriyle adeta yıkıldı.

Çabalar sonuç vermedi ve Atmaca soyunma odasına 4-1'lik skorla geride gitti. Müsabakanın ikinci yarısında da karşılıklı goller geldi. 61. dakikada Hojer’in kullandığı serbest vuruşta top önce Galatasaray barajına çarptı, ardından Olawoyin’in dokunuşuyla meşin yuvarlak filelere gitti ve skor 4-2'ye geldi. Ancak 2 dakika sonra Galatasaray, Mertens’in düşürülmesi sonrası penaltı kazandı ve bu penaltıyı Kerem Demirbay gole çevirerek skoru 5-2 yaptı. 85. dakikada ise Icardi'nin golüyle Çaykur Rizespor'un umutları iyice son buldu.

İstanbul deplasmanından 6-2 gibi ağır bir yenilgiyle dönen Atmaca, büyük üzüntü yaşadı.

STAT: Rams Park

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan, Bir Trabzonlu Transfer Daha Geliyor: Listenin En Başında... Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan, Bir Trabzonlu Transfer Daha Geliyor: Listenin En Başında...

HAKEMLER: Bahattin Şimşek*, Serkan Olguncan*, O.Gökhan Bilir*

GALATASARAY: Muslera**, Kaan Ayhan* (Dk.23 Zaha**), Nelsson**, Berkan Kutlu**, Köhn***, Torreira*** (Dk.78 Ndombele*), Kerem Demirbay****, Barış Alper**, Kerem Aktürkoğlu** (Dk.78 Tete*), Mertens*** (Dk.77 Ziyech**), Icardi*** (Dk.86 Vinicius*)

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan*, Taha*, Alikulov*, Emirhan Topçu*, Hojer**, Muammer Sarıkaya* (Dk.60 Mithat Pala*) (Dk.78 Mame Faye*), Shelvey*, Akintola* (Dk.60 Gustavo*), Olawoyin*, Varesanovic* (DK.46 Zeqiri*), Minchev* (Dk.60 Gaich*)

GOLLER: Dk.9 Köhn, Dk.31 Torreira, Dk.40-Dk.45-Dk.64 Kerem Demirbay, Dk.85 Icardi (Galatasaray), Dk.38 Hojer, Dk.61 Olawoyin (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Icardi (Galatasaray), Emirhan Topçu (Çaykur Rizespor)

Alihan Telatar

Editör: Birol Sancak