Taka Gazetesi'nde yapılan ziyaretinde, Saral şehrin sorunlarına dikkat çekerek, vatandaşların desteğiyle bu sorunların çözümüne odaklanacaklarını belirtti. Kendisinin bir koltuğunun olmayacağını, hizmetlerinin vatandaşlar tarafından görüleceğini vurgulayan Saral, koltuğundan güç almadığını, tam tersine gücünü vatandaşlardan aldığını ifade etti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Ganita'da Özel Gereksinimli Ailelerle Buluştu AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Ganita'da Özel Gereksinimli Ailelerle Buluştu

Ardından KTÜ'de düzenlenen "Türkiye'nin Deprem Gerçeği ve İleriye Yönelik Öneriler" konulu panele katılan Saral, panelde aktarılan bilgileri değerlendirdi. Son olarak, gönül verdiği renklere, Trabzonspor'a yapılan ziyarette, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve yönetim ekibiyle bir araya geldi.

Saral'ın Trabzon için önemli bir projesi ise Trabzon Futbol Enstitüsü'nü kurmak. Şehrin ciddi bir potansiyeli olduğunu belirten Saral, Trabzonspor'un yanına farklı alanlarda da değerler eklemek istediklerini söyledi. Trabzon Futbol Enstitüsü ile şehrin tüm dünyaya futbolcu yetiştireceğini ve sporun bir yaşam biçimi haline geleceğini ifade etti.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak