Öğrenci Memnuniyeti ve İhtiyaçların Tespiti: Trabzon'da okuyan yerli ve yabancı öğrencilerin memnuniyetlerini ve ihtiyaçlarını tespit edecekler. İhtiyaçları için çözüm çalışmaları yürütecekler ve iletişimlerini güçlendirecekler.

Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik

Ücretsiz Ulaşım: Toplu taşımadan yararlanan öğrencilerin okula gidiş gelişi ücretsiz olacak.
46Ad5737 15E9 4332 8Cd8 D6B2F3003E97
 

Karşılıksız Burslar: Trabzon'da devlet üniversitelerinde okuyan veya Trabzon'da oturan ihtiyaç sahibi öğrencilere objektif kriterlere dayalı olarak öğrenim hayatları boyunca karşılıksız burs verilecek.

Çamaşırhaneler: Üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını yıkayabilecekleri ve kurutabilecekleri çamaşırhaneler açılacak.
B7B75D35 Cd3B 40Df A908 9Ca2F377F0Df
 

Öğrenci Lokantaları: Gelir seviyesi düşük öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı mahallelerde ucuz, temiz ve nitelikli yiyecek hizmeti sağlayan öğrenci lokantaları açılacak. Bu lokantalar kadın istihdamına da öncelik verecek.

Mezun Öğrencilere İstihdam: Dereceyle mezun olan üniversite öğrencilerine belediye bünyesinde istihdamda öncelik sağlanacak.

Efd0993E Ec30 494B 945A 670006Cea5A9

Hasta Refakatçi ve Misafir Öğrenci Pansiyonu: Trabzon'a gelen hasta yakınları ve ekonomik zorluklar nedeniyle konaklama ihtiyacını karşılayamayan öğrenciler için konaklama imkanı sağlanacak bir pansiyon hizmeti sunulacak.

Hasan Süha Saral, gençlerin ve öğrencilerin Trabzon'un geleceğinde önemli bir yer tuttuğunu belirterek, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve desteklemek için çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU