Yaklaşan yerel seçimler öncesinde gerçekleşen bu buluşma, partinin Trabzon'daki hedeflerini ve stratejilerini tartışmak amacıyla düzenlendi.

Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, organizasyonun önemine vurgu yaparak, "Yaklaşan yerel seçimlerde partimizi Trabzon'da iktidar yapma hedefiyle yola çıktık. Yapmış olduğumuz bu toplantıdan çıkacak olan fikirler, bu yolda bize ışık tutacaktır." dedi.

2476A753 A967 407A A409 74De084598E8

Önceki dönem il ve Ortahisar ilçe başkanlarıyla bir araya gelmenin önemine değinen Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, "Önceki dönem başkanlarımızla bir araya gelip istişarede bulunmak, yaklaşan seçimler öncesinde bizim için çok önemliydi. Ortahisar İlçe Başkanlığımıza düzenlediği bu organizasyon için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ise ortak akıl ve dayanışmanın her zaman öncelikleri olduğunu belirterek, "Sizler bu partiye ömrünü vermiş, partimizin bu günlere gelmesinde emek sahibi insanlarsınız. Sizlerin fikirleri, düşünceleri bizlere her zaman ışık tutacaktır. Katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

D9338518 F831 48Db 802F 54F1F4Ed759C

Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!" Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!"

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya ise, bu tür organizasyonların kendilerine güç kattığını belirterek, "Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde, parti içindeki bu dayanışmamız halkımızda da umut yaratacaktır. Ortahisar için projeler üreten bir ekibimiz arka planda çalışıyor. Bu projelere sizlerin de katkıda bulunacağını bilerek bir araya gelmek istedik. Sizin de düşünce ve önerilerinizi alarak, seçim hakkında istişarelerde bulunarak bu seçime daha da güçlü gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT