Ayar: "Vatandaş Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Gümbür Gümbür Geliyor"

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, programın ardından yaptığı açıklamada, Çarşıbaşı ilçesinde Cumhur İttifakı'na büyük bir sahiplenme olduğunu belirtti. Vatandaşın kararını verdiğini ifade eden Ayar, "Çarşıbaşı ilçesi istikrardan yana oyunu kullanacak, hizmetler aynen devam edecek" dedi.

Ayar: "Başkan Adayımız Ahmet Keleş İşi Bitirmiş"

Ayar, MHP'nin Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş'e güvenlerinin tam olduğunu ve desteğin devam ettiğini söyledi. Başkan adayı Keleş'in işi bitirdiğini ifade eden Ayar, "Çarşıbaşı onun yanındadır" diyerek desteklerini bir kez daha vurguladı.

Saha Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında

Yerel seçimlere sayılı günler kala, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu ekibi, saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşlarla esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek desteklerini sağlamlaştıran ekip, neredeyse 24 saat boyunca sahada aktif bir şekilde çalışıyor.

Destek Ziyaretleri Devam Ediyor

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile birlikte Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş'e destek noktasında yapılan ziyaretler, Cumhur İttifakı'nın güçlenmesine katkı sağlıyor. MHP Trabzon İl Başkanı Ayar, destek ziyaretlerinin Cumhur İttifakı'nın Çarşıbaşı'ndaki sahiplenmesini daha da güçlendirdiğini belirtti.

Editör: Birol Sancak