Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde geçtiğimiz aylarda meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının yaşandığı caddede, tehlikeli bir sürüşe imza atan bir sürücü, cep telefonuyla kaydettiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Kaza noktasında 153 kilometre hızla makas atan sürücü, görüntülerin altına "pedalı korkusuzca kullanmak özgüven" notunu düşerek sosyal medyada paylaştı.

Otomobiliyle Bosna Hersek Mahallesi istikametinden otogar istikametine seyir halindeki sürücü, yoldaki diğer sürücülerin ve yayaların hayatını tehlikeye atan tehlikeli bir sürüş gerçekleştirdi. Sürücünün paylaştığı videoda, yüksek hızda seyir halindeyken attığı makaslar ve 153 kilometreye kadar çıkan hız görülüyor.

Bu paylaşım, özellikle geçmişte aynı caddede yaşanan ve 6 kişinin ölümüne neden olan kaza sonrasında toplumda hassasiyet oluşturan bir konu olması sebebiyle büyük tepki çekti. Kullanıcılar, sürücünün kendi ve başkalarının hayatını tehlikeye atarak övünmesine sert tepki gösterirken, polisin konuyla ilgili soruşturma başlattığı belirtiliyor.


TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Doğukan ÖZKURT