Daha önce düzenlediği basın toplantısıyla başkanlığa adaylığını açıklayan Emin Kahraman, dün Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Kahraman, yönetim listelerini divana sunduklarını ifade etti. Kahraman, “Trabzonspor divan başkanlığı yarışına çıktık. Geldiğimiz noktada 3 tane adayla yarışa davam ediyoruz. İnşallah galip olanı biz oluruz. Çalışmalarımızı yürütüyoruz. Projelerimiz üzerinde çalışıyoruz. Uzun zamandır bir çalışmamız var. Bugün buradayız adaylığımızı açıkladık. Bu yarışta Trabzonspor için ne yapabiliriz, ne olabilir, tüzüğün el verdiği şekilde delegelere anlatarak kendi projelerimizi ifade ederek yönetimimizle tartışıp yapabileceklerimizi yapıp yolumuza devam edeceğiz. Trabzonspor’a, Trabzon şehrine hayırlı olsun. Yarıştığımız arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye'nin Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadele Etkinliği; Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu Yarın Düzenleniyor Türkiye'nin Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadele Etkinliği; Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu Yarın Düzenleniyor

BUGÜNE KADAR BAŞARDIK DA DİVANA GELİNCE Mİ BAŞARAMAYACAĞIZ?

Kahraman sözlerini şu şekilde tamamladı: “Tüm delegelerimiz inşallah ayın 2’sinde seçim sandığının başına gelir. İnşallah oylarını kullanıp bizleri seçerseler çalışmalarımızı biliyorlar. Bunlara biraz daha katarak yolumuza devam edeceğiz. Herkesi davet ediyorum. Trabzon’da bir yere kalktığınız anda birileri bir şey söyler. Siz değil başkası olsun. Gelenek haline gelmiş. Daha önce de başımıza geldi. Çok aday vardı. Trabzonspor divanı bunu kaldırır mı kaldırmaz mı? Trabzon camiası bugüne kadar böyle bir harekete geçmemişti. Herkes birleşmeden yana. Sanki kötü şeyler olacak, aslında değil. Birleşme olabilirdi ama bana göre böylesi daha faydalı. Bir araya geldik. İstediğimiz sonuçları alamadık. Trabzon’da birileri birleşmeye çalışırken birileri aslında hep bir sinyal verir. Bana göre bu doğrultuda güzel ve etik bir şey değil. Aylardır bir çalışmamız vardı. Biz bugüne kadar çağrıldığımızda başardık yaptık da, divana gelince mi yapamayacağız? Trabzonspor’da da çok adaylı seçimler oldu ama kötü şeyler olmadı. Bu şehrin esnafıyız, bu şehrin tüccarıyız. Seçime gireceğiz. Bu birleşmenin tek amaçlı olduğunu düşünüyorum. Belli çekişmelere giren insanlar gün gelecek başkan adayı olacaktır.” 
 

Muhabir: AYŞE SANCAK