Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve Genel Sekreteri İdris Çevik, Trabzon'un önde gelen ihracatçılarını tebrik etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetimi tarafından düzenlenen OSB Yıldızları 2023 Araştırması'nda ilk 100 firma arasına giren Politek, Tisaş, Çelebi Plastik ve Çağlar Ambalaj gibi öncü şirketlerin yanı sıra, Trabzon'un fındık ihracatında öne çıkan firmaları Cirav ve Arslantürk'ü ziyaret eden Gürdoğan ve Çevik, başarılarını kutlayarak tebrik plaketleri takdim ettiler.

Gürdoğan, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği olarak firmalarımızın yanında olmaya, destek vermeye çalışıyoruz. Bu nedenle düzenli bir şekilde bölge ihracatçılarını ziyaret ederek sorunları dinlemeyi ve ihracatın artırılması için önerileri değerlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu ziyaretlerin ilk etabında OSB Yıldızları 2023 Araştırması'nda başarı elde eden firmalarımızı ziyaret ederek tebrik etmek istedik. Ayrıca, sektör duayenleri Cirav ve Arslantürk'e de Trabzon ihracatına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunmak adına plaket takdim ettik” dedi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak