İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi

Valilik açıklamasına göre, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının 6 Şubat'taki talimatı doğrultusunda dolandırıcılık şüphelileri M.M. ile M.B.M. ve B.M'nin Orhangazi Mahallesi'nde arama yapılması talimatı verilmişti. Ancak yapılan araştırmada, şüphelilerin kayıtlarının bulunduğu adreslerdeki evlerin boş olduğu ortaya çıktı. Bu bilgiler doğrultusunda yapılan aramalarda, bir emlakçı aracılığıyla kiralanmış olan bir evde Davut Güloğlu'nun bulunduğu tespit edildi.
Valilik açıklamasında, olayın gerçekleşme süreci şu şekilde özetlendi: "Kapısı çalınan evde Davut Güloğlu'nun kapıyı açması üzerine, evin kendisinin tarafından kiralandığını ve burada ikamet ettiğini beyan ettiği belirlendi. Ancak şüpheli şahısların adreste bulunmadığı anlaşıldığından dolayı, savcılık talimatı doğrultusunda arama yapılmadan, konu tutanağa bağlanarak ekipler olay yerinden ayrıldı."
Valilik açıklamasında ayrıca, olayın tüm detaylarının ilgili kişiye ifade edildiği ve kolluk kuvvetlerinin mevzuatla kendilerine verilen görevi yerine getirdiği vurgulandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK