Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, evlilik haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Gündeş'in, bir süredir iş insanı Murat Özdemir ile birlikte olduğu ve çiftin evlilik kararı aldığı ortaya çıktı.

Screenshot 3 53

Gündeş, 2022 Mayıs ayından beri Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişki yaşamaya başlamış, ancak çiftin yaşadığı bazı zorluklar nedeniyle ayrılık kararı almıştı. Ancak, ayrılıktan sonra tekrar bir araya gelen çift, 2023 Şubat ayında barışma kararı almıştı.

Ancak son gelişmelere göre, Ebru Gündeş'in bu ilişkiden ayrılarak, Temmuz 2022'de boşanan iş insanı Murat Özdemir ile birlikte olduğu ve evlilik kararı aldığı öğrenildi. Bu sürpriz evlilik kararı, müstakbel damat Murat Özdemir ile Gündeş'in birlikte mutlu bir gelecek planladığı şeklinde yorumlandı.

Kabakli Ve Ozdemir Ailelerinin Mutlu Gunu

Ebru Gündeş'in geçmişteki evliliği ise 2010 yılında Reza Zarrab ile gerçekleşmiş, ancak 2021'de boşanmıştı. Son zamanlarda ise eski eşi Reza Zarrab'ın, Gündeş'in albümlerindeki bazı şarkılarına ambargo koyduğu ve bu şarkıların artık sanatçı tarafından seslendirilmemesi için hukuki süreç başlattığı gündeme gelmişti.

Ebru Gundes Ile Reza Zarrab Arasinda Ipler Yeniden Gerildi 275615

Başkan Turgut Bakan Bak’ın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı; Mutluluklar diledi Başkan Turgut Bakan Bak’ın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı; Mutluluklar diledi

Ebru Gündeş'in yeni evlilik kararı, kamuoyunda büyük yankı uyandırmış durumda.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT