Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Başlattığı Kampanya, Emeklileri Sevindirdi

Şırnak'ta Askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var Şırnak'ta Askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var

Emekliler, ekonomik anlamda büyük bir rahatlama yaşadıklarını belirterek bu uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdi. 65 yaşındaki Erdal Gülle, "Kartımı almak için sadece 2 saatimi ayırdım; bugün 500 lira değerinde et aldım ve %20 indirimle sadece 400 lira ödedim. Belediyeden Allah razı olsun. Bu hizmet emekliler için çok güzel bir uygulama. Ben 2 senedir ilk kez bir kasaptan et alıyorum." şeklinde konuştu.

Tahsin Pehlivanoğlu ise özellikle Ramazan ayında et tüketimi için bu kampanyanın önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu hizmetten çok memnun kaldım. Bugün geldim ve dolu dolu et alışverişi yaptım. Bu hizmet emekliler için harika." dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışına vurgu yapan Hatice Dirik, "Emekliler için bu tür projeler çok önemli. Aydın, sosyal belediyecilik anlamında başarılı bir şehir." şeklinde konuştu. Bu kampanya, emeklilerin Ramazan ayında et tüketimini kolaylaştırarak yaşamlarına olumlu katkıda bulunmayı hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK