2024 yılında emekli maaşlarının belirlenmesiyle birlikte bankalar, promosyonlarını güncelledi. Üç yıl boyunca aynı bankadan maaş almayı taahhüt eden emeklilere nakit promosyon ödemeleri yapılacak.

Halihazırda promosyon anlaşması olan emekliler ise aldıkları ödemeleri iade ederek yeni bir bankaya geçiş yapabilecekler.

Bankaların promosyon tutarları 9.000 TL ile 15.000 TL arasında değişiyor. İşte bankaların sunduğu promosyon tutarları:

Ayhan Bora Kaplan meselesinde bugün yaşananlar Ayhan Bora Kaplan meselesinde bugün yaşananlar
  • ING: Emekli maaşını ING Türkiye'ye taşıyanlar, maaşlarına göre 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon alabilirler. Ayrıca maaşlarını ilk defa ING'ye taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı olarak otomatik fatura talimatı vererek ek nakit promosyon kazanabilirler, toplamda 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatından yararlanabilirler.

  • Akbank: Emekli maaşını 29 Şubat 2024 tarihine kadar Akbank'a taşıyanlar ve üç yıl boyunca aynı bankadan maaş almayı taahhüt edenler, 10.000 TL'ye kadar promosyondan faydalanabilirler.

  • Garanti BBVA: Emekli maaşını 29 Şubat'a kadar Garanti BBVA'ya taşıyanlar, 7.500 TL'ye kadar nakit promosyondan faydalanabilirler. Ayrıca, kredi kartı ile yapacakları 500 TL'lik harcamaya bin TL bonus fırsatı sunulmaktadır.

  • İş Bankası: 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri, 7.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN