Bu arabaya 200 bin lira indirim: Artık Egea'dan daha ucuz oldu Bu arabaya 200 bin lira indirim: Artık Egea'dan daha ucuz oldu

Zamın Promosyonlara Yansıması
Emekli maaşlarına yapılan yüzde 49,25'lik zamın, bankalar tarafından promosyonlara yansıtılmadığı belirtiliyor. Bu durum, emeklilerin banka seçiminde daha dikkatli olmalarını gerektiriyor.
Promosyon Kampanyaları
Devlet bankaları 5 bin liraya varan promosyonlar sunarken, bazı özel bankalar 7 bin 500, 8 bin 500 hatta 10 bin lira hoş geldin promosyonu sağlıyorlar. Ancak bu promosyonlarla ilgili dikkat edilmesi gereken detaylar bulunuyor.
Uzmanların Uyarısı
Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır, bankaların promosyon kampanyaları ile ilgili önemli bilgiler vererek, emeklilerin banka seçerken dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor. Bankaların yüksek promosyonlar için bazı zorunlu ürünleri kullanmayı şart koşabileceğini belirtiyor.
İmza Atarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Uzmanlar, emeklilerin promosyon sözleşmelerine imza atarken dikkat etmeleri gereken detaylara da değiniyorlar. Özellikle bankaların zorunlu kıldığı ürünleri kullanmak zorunda kalınabileceğini ve bu detayların dikkate alınması gerektiğini belirtiyorlar.

Muhabir: BİROL SANCAK