TRT'nin unutulmaz yarışma programı 'Evet-Hayır' ile tanınan Erkan Yolaç, 89 yaşında hayata veda etti TRT'nin unutulmaz yarışma programı 'Evet-Hayır' ile tanınan Erkan Yolaç, 89 yaşında hayata veda etti

Hesaplarınızı Kontrol Edin!

Bayram ikramiyelerinin miktarını artıran ve ödemeleri güncelleyen düzenleme, Meclis'in gündemine gelerek tartışılmaya başlandı. 29 Şubat tarihine kadar Meclis'te onaylanması beklenen bu düzenlemenin ardından, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Ödemelerin ne zaman yapılacağına ilişkin açıklamalara göre, ikramiyelerin ilk taksiti Mart'ın birinci haftasında Resmi Gazete'de yayımlanacak düzenlemeyle belirlenerek, 10 Nisan tarihindeki Ramazan Bayramı öncesinde 1-9 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılması planlanıyor. Ardından, Kurban Bayramı için ise ödemelerin 10-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Emeklilerin bu özel ödemeleri yakından takip etmeleri ve belirlenen tarihlerde hesaplarını kontrol etmeleri önem taşıyor. Bu şekilde, bayram öncesi maddi olarak hazırlıklarını yapmaları ve ödemelerin düzenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaları mümkün olacaktır.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN