Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Enis Bardhi, uzun bir aranın ardından golle buluşarak takımına önemli bir katkı sağladı. Hatayspor karşısında kaydettiği golle 164 günlük suskunluğunu bozan Bardhi, bordo-mavili takımın galibiyetinde önemli bir rol üstlendi.

Akım Elektrik U-11, U-12 ve U-13 Futbol şenliği yoğun bir katılımla başladı Akım Elektrik U-11, U-12 ve U-13 Futbol şenliği yoğun bir katılımla başladı

D4803Ada 97C3 4E97 97Ed 14Fe2825Ffec

Trendyol Süper Lig'de zorlu bir dönemden geçen Trabzonspor, Hatayspor'u mağlup ederek 5 haftalık galibiyet özlemini sonlandırdı. Bu galibiyette önemli bir payı olan isimlerden biri de Enis Bardhi oldu. Transfer olduğu dönemden itibaren performansıyla tartışılan Bardhi, uzun bir sürenin ardından golle buluşarak takımına destek verdi.

Geçtiğimiz sezon Levante'den transfer edilen Bardhi, Trabzonspor formasıyla ilk sezonunda 6 gol atmıştı. Ancak bu sezon performansında düşüş yaşayan oyuncu, takımıyla Avrupa'dan gelen tekliflere rağmen ayrılmayı reddetti. Hatayspor maçında yuhalanmasına rağmen sahadaki performansıyla cevap veren Bardhi, attığı golle takımını rahatlatarak alkış aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bardhi'nin takımda kalmaya karar vermesini olumlu bir adım olarak değerlendirerek, taraftarların eleştirilerine rağmen oyuncunun sahadaki performansından memnun olduğunu belirtti. Avcı, Bardhi'nin Avrupa'dan gelen tekliflere rağmen takıma sadık kaldığını ve bugünkü performansının çok iyi olduğunu vurguladı.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT