Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Trabzon Valisini Ziyaret Etti! Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Trabzon Valisini Ziyaret Etti!

Aydın, ziyaret sırasında şu açıklamalarda bulundu:

"25 gündür sahadayız. Arkadaşlarımızla Ortahisar'da yaşayan hemşerilerimizle hasbihal etmeye çalışıyoruz. Yarışın sonuna doğru çok daha fazla sevgi ve selameti görüyoruz. Bu noktada bir an önce seçimlerin gerçekleşip Ortahisar'da milletimize hizmeti göstereceğimiz zamanı iple çekiyoruz. 31 Mart'tan sonra hizmetlerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz halkımız ve sizlerin ziyaretlerine geleceğiz."

Aydın, vatandaşların en önemli şikayetlerinin alt yapı problemleri ve su ücretleri olduğunu ifade etti. Ayrıca, doğalgazın gitmediği yerlere doğalgazın getirilmesi için çalışma yapılmasının da vatandaşlar tarafından talep edildiğini belirtti.

İstihdam Sağlayacak Alt Yapı Çalışmaları:

Aydın, projelerini Mart ayı içinde açıklayacaklarını ve büyükşehirle entegre bir proje çalışması yaptıklarını söyledi. İstihdamı artıracak alt yapı çalışmalarına da değinen Aydın, "Bu projelerle halkımızı birebir ilgilendiriyoruz. Halkımız belediyeyi bir iş kapısı olarak görüyor. İstihdam sahaları oluşturacak alt yapı çalışmaları yapacağız ve önümüzdeki günlerde bunları paylaşacağız." dedi.

Aydın, 87 mahallede izlerinin olduğunu belirterek, daha önce yaptığı hizmetlerle bu mahalleleri iyi bildiklerini ve bu görevin kendileri için sürpriz olmadığını ifade etti. Adaylık sürecinin kendileri için bir vize olduğunu dile getiren Aydın, "Daha önce bu sahaları iyi biliyoruz. Şimdi sahada halkımızla birlikte, el ele 31 Mart'a neşeli şekilde girmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Birol Sancak