Trabzonspor'un Onuachu İle İlgili Bonservis Mücadelesi sürüyor Trabzonspor'un Onuachu İle İlgili Bonservis Mücadelesi sürüyor

Okul Sporları Küçükler Voleybol Türkiye Finallerinde mücadele eden Espiye Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, finallerde Türkiye 2’ncisi oldu. Grubuna İstanbul ekibine 2-0 mağlup olarak başlayan Giresun temsilcisi daha sonra Bursa ve Mersin ekiplerini aynı skorla 2-0 yenerek grup ikincisi olarak yarı finale yükseldi. Giresun ekibi, yarı finalde diğer grubu birinci bitiren Aydın ekibini 2-0 yenerek finale yükselme başarısı gösterdi.

VOLEYBOL DENİLİNCE AKLA GELEN İSİM: SERDAR TURAN

Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu, finalde Tekirdağ Şahinler Ortaokulu’na çekişmeli geçen müsabakada 2-1 mağlup olarak Türkiye 2’ncisi olma gururunu yaşattı. Başarının baş mimarı Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Turan, 2018 yılında Espiye’ye Küçük Erkekler Voleybol kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu yaşatmıştı. 2004 yılından beri Giresun Espiye’de görev yapan Turan’ın, kariyerinde bir Türkiye 3’üncülüğü, 1 Türkiye Şampiyonluğu yer alıyor. Turan, şimdi de Türkiye 2’nciliği elde etmiş oldu. Turan ayrıca, 2009 yılından 2024 yılına kadar Voleybol branşında her yıl Giresun il birinciliği kazanarak bu anlamda da kırılması çok zor bir rekorunda sahibi. Giresun’da Voleybol deyince akla ilk gelen isimlerden olan Serdar Turan ve sporcularını bu başarılarından dolayı kutlar ve başarılar dileriz.

Muhabir: AYTEKİN AKAY