Abdullah Avcı'dan Başakşehir Maçı Öncesi Uyarılar Abdullah Avcı'dan Başakşehir Maçı Öncesi Uyarılar

Sonrasında ise Fred, İrfancan Eğribayat, Batshuayi, Krunic, Mert Müldür gibi oyuncular da taraftarları darp eden diğer Fenerbahçeli futbolcular olarak kayıtlara geçti. 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Yayıncı kuruluşun yanı sıra emniyet ve sosyal medyadaki görüntülerin PFDK tarafından çok titiz bir şekilde incelendiği belirtiliyor. Geçtiğimiz Salı ve Perşembe günleri gerçekleşmesi beklenen sevkler, incelemelerin sürmesinden ötürü önümüzdeki haftaya bırakıldı. PFDK sevklerinin gerçekleşeceği süreçte ortaya sevklerin seyrini değiştirebilecek yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Söz konusu görüntüler ışığında kamuoyunda bahsedildiği gibi Fenerbahçeli oyuncuların kendilerini savunmaya çalışmadıkları açıkça taraftarlara bile isteye saldırdıkları gözleniyor.

35’İNCİ Mİ YOKSA 45’İNCİ MADDE Mİ?
Söz konusu görüntünün sosyal medyada yayınlanması büyük yankı uyandırdı. Taraftarın sahaya girdiği sırada korumaların Fenerbahçeli futbolcuları uyardığı ve bulundukları yerden uzaklaştırmaya çalıştığı gözlemlendi. Bu esnada Trabzonsporlu taraftarın etkisiz hale getirildiği ancak Fenerbahçeli futbolcuların olay yerinden ayrılmayarak saldırı eyleminde bulundukları açıkça görülüyor. Saldırılara karışan Fenerbahçeli futbolcular Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi, İrfancan Eğribayat, Mert Müldür gibi oyuncuların sportmenliğe aykırı hareket olan 36.Maddeden mi yoksa kavgadan ötürü 45. Maddeden mi sevkleri yapılacak. Bordo-Mavili camia ve spor kamuoyu bu sevkleri merakla bekliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN