GAZZE BİR SONUÇTUR

Eski İç İşleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu Gazze’de yaşananlarının yüzyıla damgasını vuran büyük bir vahşet olduğunu belirterek “Gazze’nin oluşturduğu sonucu dünyada yenebilecek tek bir güç var oda vicdandır.” dedi. Gazze konusunda başından beri her fırsatta hassasiyet gösteren Soylu, şu açıklamalara yer verdi;

KÜRESELEŞME İNSANLIĞI ALIR

“Gazze küreselleşmenin neticesidir. Küreselleşme insanlığı alır, vicdanı alır, yardım severliği alır, doğruyu alır, hakkı alır. Yerine emperyalizmin dayattığı bir sonuç oluşturur. O da Gazze’dir. Gazze bir sonuçtur. Gazze’nin oluşturduğu sonucu dünyada yenebilecek tek bir güç vardır. Vicdandır. Öyle veya böyle vicdanlı insanlar kazanacak ihanet edenler kaybedecektir.”

ALLAH DOĞRULARIN YANINDADIR

“Her yüzyılın geleceği etkileyen bir hikayesi vardır. Bu yüzyılın hikayesi Gazze olmuştur. Tüm dünya Gazzeli Müslümanların ölümüne karar vermiştir. Kimisi fiilen kimisi ise sessizlikle… Vicdanını emperyalizme teslim etmemiş insanlar hariç… Güçlüye bakıp Hakka sahip çıkmaktan asla vazgeçmeyin. Allah bu zulme ortak olanları helak edecektir, Allah doğruların yanındadır.”


TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT