Proje koordinatörü Erhan Eroğlu liderliğindeki ekip, toplam 35 kursiyerle birlikte Ankara ve Konya'da hediyelik eşya imalatı yapan işletmeleri ziyaret etti.

Proje koordinatörü Erhan Eroğlu, yapılan ziyaretlerin amaçlarını açıklayarak, kursiyerlerin sektörle ilgili pratik bilgiler edinmelerini, yerinde tasarımları incelemelerini, iş bağlantıları kurmalarını ve alanda uzman kişilerle iletişim kurmalarını hedeflediklerini belirtti.

Eroğlu ayrıca, kursiyerlerin aldıkları eğitimle işletme sahiplerine değerli fikirler sunduğunu ve Trabzon'da ahşap hediyelik eşya sektörüne ivme kazandırmayı amaçladıklarını vurguladı.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Metin Kara ve yönetim kurulunun öncülüğünde büyük projeler gerçekleştirdiğini ve yapmaya devam edeceğini belirten Eroğlu, proje kapsamında İzmir, Bursa ve İstanbul'daki iş yeri ziyaretlerinin ardından teknik gezinin 8 Mayıs 2024'te sona ereceğini ve kafilenin Trabzon'a döneceğini ifade etti.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

3. Ulusal Şifa Eli Fotoğraf Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu 3. Ulusal Şifa Eli Fotoğraf Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Editör: Birol Sancak