Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in liderliğinde uygulamaya konulan bu proje, Germencikli vatandaşlara kilo verme konusunda ücretsiz profesyonel destek sunuyor.

A W101780 03

Germencik ve Ortaklar Mahallesi'nde bulunan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen ücretsiz diyetisyenlik hizmeti, obeziteyle mücadele eden bireylere Beslenme Danışmanlığı ve Diyetisyenlik hizmetleri sunarak sağlıklı yaşam tarzına geçişlerine destek oluyor.

A W101780 04

Vatandaşlar, Germencik Belediyesi tarafından sağlanan uzman diyetisyen rehberliğindeki hizmetten faydalanmak için 0537 561 3033 numaralı telefonu arayarak randevu alabiliyor. Bu hizmet kapsamında gerçekleştirilen kan tahlilleri ve bireysel ölçümlerle kişilere özel diyet programları hazırlanarak sağlıklı kilo kaybına katkıda bulunuluyor.

A W101780 06

Belediye Başkanı Fuat Öndeş, projenin halk sağlığına önemli bir katkı sunduğunu belirterek, "Günümüzde sağlıksız beslenme alışkanlıklarıyla beraber artan sağlık sorunlarına karşı bu hizmeti ücretsiz sunarak vatandaşlarımıza yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Halkımızın sağlıklı yaşam tarzına geçişine destek vererek, bu gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: Ayşe Sancak