Bina önü, bir yıl boyunca moloz yığınına dönüşmüş durumda. Ceylan ailesi, bu durumun yaşadıkları mahalleye ambulans girişini bile engellediğini ifade ediyor. Ayrıca, Ceylan ailesi, ailenin annesinin KOAH hastası olduğunu ve bu tehlikeli durum nedeniyle yardıma ihtiyaç duyduklarını vurguluyor.

Mahallenin muhtarı olan İpek Can, metruk binanın mülkiyet hakkına sahip olmasından dolayı müdahale edemediğini, bu nedenle çözüm bulma konusunda etkisiz kaldığını iddia ediyor. Mustafa Ceylan, yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek, metruk binadan düşen molozların evlerinin önünde hem çirkin bir görüntü oluşturduğunu hem de yaşam güvenliklerini tehlikeye attığını belirtiyor. Bu durumu çözmek için nereye başvuracaklarını bilemediklerini ifade ediyor.

Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

Şehit Polis Ferit Ömerbeyoğlu Sokak'ta yolun dar olması nedeniyle ambulans sıkıntısı yaşama risklerinin de olduğunu söyleyen Mustafa Ceylan, durumun acilen çözülmesi gerektiğini vurguluyor.
TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT