Giresun'da Önceki Gün Kadın Cinayeti

Giresun şehir merkezinde bulunan bir türkü evinde, geçtiğimiz günlerde yaşanan korkunç bir olayın ardından zanlı İsmail Yılmaz tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Olay, saat 01.30 sıralarında gerçekleşti ve kurbanı Şengül Yeşilkaya (52), bilgisayar kablosu ile boğularak hayatını kaybetti. İsmail Yılmaz (56) adlı zanlı, olayın ardından Giresun'un Keşap ilçesinde Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan adli işlemlerin ardından "Kadına Karşı Kasten Öldürme" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Mahkeme kararıyla zanlı, Espiye Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

Zanlının Geçmişteki Suçları

İsmail Yılmaz'ın geçmişte işlediği bir cinayet suçu daha ortaya çıktı. Yılmaz, yaklaşık 22 sene önce eski karısını öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve 21 yıl hapis cezası çektikten sonra yaklaşık bir sene önce tahliye olmuştu.

Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi Bafra'da Ahırda 12 Süt Buzağısı ve 1 Kuzu Başıboş Köpekler Tarafından Telef Edildi

Cinayetin Arka Planı

Zanlı, emniyet yetkililerine verdiği ifadesinde, Şengül Yeşilkaya ile bir dönem gönül ilişkisi yaşadıklarını, ancak ilişkinin Yeşilkaya tarafından sonlandırılması nedeniyle aralarında kıskançlık kavgalarının yaşandığını ve son dönemde maddi konularda da anlaşmazlıkların bulunduğunu belirtti. Bu nedenle cinayetin nedeni olarak kıskançlık ve maddi çıkar kavgası gösteriliyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT