Giresun merkez Hacısiyam Mahallesi'nde Okumuşsoy Sokak No: 5/C adresinde dükkanını açan Serdar Demir, Taka'ya konuşarak, zorlu koşullara rağmen halka hizmet ve güven sağlamayı amaçladığını belirtti. Dükkanında gereken tüm elektrik ürünlerini bulundurduğunu vurgulayan Demir, Türkiye'nin genelinde olduğu gibi Giresun'da da ekonomik şartların ağır olduğunu fakat yaşamak için bir şeyler yapmanın gerekliliğini vurguladı.

Demir, "Günümüz koşulları çok zor. 10 TL'lik ürün 100 TL'ye kadar çıkabiliyor. İnsanlara farklı bir ticari algıyla hizmet vermek için iş yerimizi açtık. Elimizden geldiğince fiyatlar konusunda yardımcı olmaya çalışacağız ve bazen karşılıklı zararları göz ardı ederek hizmet vereceğiz" dedi.

Trabzon’da dolmuşcular tarafından darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıkları o anları anlattı Trabzon’da dolmuşcular tarafından darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıkları o anları anlattı

Ayrıca, dükkanlarında avize, aplik, abajur, anahtar priz modelleri, kamera ve uydu sistemleri, tesisat bağlantı kabloları, LED aydınlatma çeşitleri, sigorta şalt grupları ve iç/dış mekan aydınlatma ürünlerini bulundurduklarını belirtti. Müftüoğlu Camisi'nin hemen giriş kapısının karşısında bulunan dükkanlarında herkesi beklediklerini dile getirdi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak