Yamak, videonun Giresunspor Kulübü'nün geçmiş dönemlerine dair yürütülen soruşturmaların mahkeme aşamasına taşınması sürecinde daha önce de tehdit edildiğini ifade etti.

Trabzonspor'un Eski Parlayan Yıldızı Resmen Geri Dönüyor: Sözleşmeyi İmzaladı! Trabzonspor'un Eski Parlayan Yıldızı Resmen Geri Dönüyor: Sözleşmeyi İmzaladı!

Başkan Yamak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Giresunspor için hep bedel ödedim ve ödemeye de devam edeceğim. Ancak, Giresunspor ile var olanlardan, Giresunspor üzerinden reklam yapanlardan, Giresunspor’dan haksız şekilde menfaat elde edenlerden hem Giresunspor başkanı hem Giresunspor taraftarı hem de yaşatılanlardan şahsen zarar gören olarak hukuk önünde hesap soracağım.

Yayılan videoyu, haber değeri olmaksızın yayanlardan, video üzerinden şahsıma ve sevdiklerime hakaret edenlerden, videoyu Giresunspor başkanlığım ile maksatlı şekilde ilişkilendiren ve bunun üzerinden beni kurban olarak gösterenler hakkında tüm hukuki haklarımı kullanacağım."

Başkan Yamak'ın bu açıklamalarıyla, videonun kulüp başkanlığı döneminden önce kaydedildiğini ve hukuki süreç başlatılacağını vurgulamış oldu.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak