Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Giresunspor, yarın deplasmanda Erzurumspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Ligin ilk yarısında sahasında 1-0 mağlup ettiği rakibi karşısında bu kez de 3 puan umuduyla sahaya çıkacak olan Yeşil-Beyazlılar, maç öncesinde son hazırlıklarını bugün yapacak.

Giresunspor, bu maçta puan kaybetmesi halinde küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşecek. Geride kalan 27 maçta sadece 7 puan toplayabilen ve son sırada bulunan Çotanaklar, maddi problemler nedeniyle transfer tahtasını açtıramamıştı. Genç ve deneyimsiz oyuncularla mücadele etmek zorunda kalan Yeşil-Beyazlılar, beklenen sonuçları alamadı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Beşiktaş Maçına Odaklanıyor ve Kariyer Hedeflerini Paylaşıyor Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Beşiktaş Maçına Odaklanıyor ve Kariyer Hedeflerini Paylaşıyor

Ancak, takımın tüm iyi niyetine rağmen mücadelesine devam ettiği ve umutlarını koruduğu biliniyor. Son çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak olan Giresunspor, yarınki maçta taraftarlarını da arkasına alarak mücadele edecek.

Yeşil-Beyazlılar, Erzurumspor deplasmanından 3 puanla dönerek ligde kalmak için umutlarını artırmak istiyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN