Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Trabzon'da Çevre Kirliliği Uyarısı; Trafiği Tehlikeye Atıyor! Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Trabzon'da Çevre Kirliliği Uyarısı; Trafiği Tehlikeye Atıyor!

Gümüşhane'de polis ekiplerinin kent merkezi ve Kürtün ilçesinde düzenlediği operasyonlarda, uyuşturucu madde bulunarak ele geçirildi. Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucunda yapılan operasyonlar, uyuşturucu madde ticaretine karşı önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonda, Y.K. isimli şahsın şüpheli hareketleri nedeniyle üzerinde arama yapıldı. Bu arama sonucunda Y.K.'nın elinde bulunan paket içerisinde 50 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Y.K. hakkında 'Uyuşturucu Madde Kullanmak veya Bulundurmak' suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Kürtün ilçesindeki diğer bir operasyonda ise Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kürtün İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrolünde bir araç durduruldu. Araç üzerinde yapılan aramada 11,8 gram Skunk maddesi, 0,7 gram tütünle karışık esrar, 1 adet Ecstasy, 1 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ve 1 adet esrar öğütücü ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan H.A.B., B.Ç., ve İ.K. isimli şahıslar hakkında da 'Uyuşturucu Madde Kullanmak veya Bulundurmak' suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Gümüşhane polisi, uyuşturucu madde ticaretine ve kullanımına karşı kararlı bir şekilde operasyonlarını sürdürüyor ve bu zararlı maddeyle mücadeleye önem veriyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak