Koç Burcu: Sevgili Koç, aşk hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili güç çatışmaları, hayal kırıklıkları yaşanabilir. Üretken yönünüz aktif ancak yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, aile içinde gerilimli tartışmalar yaşanabilir, özellikle ebeveynler arasında tartışmalar büyüyebilir. Sağlık konuları, kesiler, ameliyatlar gündeminizde olabilir. Evinizde oluşabilecek kazalara karşı dikkatli olun.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınızla ilgili duygusal krizler yaşanabilir. İletişim konusunda sorunlar meydana gelebilir. Anlaşma ve sözleşme yapmak için aceleci davranmayın. Kazalara karşı dikkatli olun.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, maddi konular gündeminizde olacak. Miraslar, ödemeler, kazançlar konusunda denge arayışınız olabilir. Harcamalarınız artabilir.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kendinizi gergin hissedebilir, duygularınızı ifade ederken anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Ortaklıklar ve işinizle ilgili sonlanma enerjileri hakim, bitirmek istemediğiniz ilişkiler konusunda sakin kalmanızda fayda var.

Başak Burcu: Sevgili Başak, hastaneler, sağlık konuları gündeminizde olacak. Bugün yaşayacağınız olaylar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilir, insanların adaletsiz davranışlarına maruz kalabiliriniz.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Partnerinizle ego çatışmaları içinde kalabilir ve ilişkinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Hafta Boyunca Hareketli Bir Dönem Önümüzde: İşte Burçlara Özel Yorumlar! Hafta Boyunca Hareketli Bir Dönem Önümüzde: İşte Burçlara Özel Yorumlar!

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, iş yaşantınız ve kariyerinizle ilgili sizin müdahale edemediğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Ev ve aile yaşantınızla ilgili konularda gerilimler artabilir, aile sağlığına dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu: Sevgili Yay, seyahatler, hukuksal konular, uzak akrabalar ile yaşanabilecek gerginlikler meydana gelebilir. Hareketli bir gün geçireceksiniz, öğrenme, bilme istediğiniz, olayların ardındaki hissedilen duygulara daha fazla odaklanabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, lüks harcamalar yapabilir, finansal konulara daha fazla düşünecek ve bazı ortaklıkları sonlandırma kararı alabilirsiniz. Çocuğu olan Oğlaklar sağlık konularıyla ilgilenecekler.

Kova Burcu: Sevgili Kova, partneriniz veya ortaklarınızla bir yol ayrımına gidebilirsiniz. Bugün hayatınızda duygusal sonlanma enerjileri hakim olacak.

Balık Burcu: Sevgili Balık, sağlık ve iş konuları gündeminizi oluşturuyor. Evcil hayvanlarınızla ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. Günlük yaşantınız ve işiniz ile ilgili bazı düzenlerin değişimleri yaşanabilir. Otorite pozisyonundaki kişiler ile gerilimler yaşanabilir.
KAYNAK/NTV

Editör: Ayşe Sancak