Hadise'nin Sahnede Sert Tepkisi

Pop müziğin sevilen ismi Hadise, sahnede kendisini yakın çekmeye çalışan bir kameramana karşı sert bir tepki gösterdi. Şarkıcı, "Frikik değil, bu bir mayo. Kıyafetin parçası. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabii ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024'te artık 'frikik verdi', 'yok orası gözüktü', 'yok selüliti gözüktü'! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!" diyerek sert bir çıkış yaptı.

Sosyal Medyada Geniş Yankı Uyandırdı

Hadise'nin bu açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, Hadise'nin cesur ve samimi duruşunu takdir ederken, yaşanan bu olayın kadın sanatçıların sahne deneyimleri ve toplumsal algılar hakkında önemli bir tartışma başlatacağını belirtiyor. Hadise'nin sert tepkisi, özellikle kadın sanatçıların karşılaştığı cinsiyetçi ve bedensel algılar konusunda farkındalık yaratma potansiyeline sahip.

Başkan Turgut Bakan Bak’ın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı; Mutluluklar diledi Başkan Turgut Bakan Bak’ın kızının düğününde nikah şahitliği yaptı; Mutluluklar diledi

Muhabir: TUNCAY UÇKUN