Haftalık Burç Yorumları:

Koç Burcu: Güneş ve Satürn'ün 29 Şubat'ta Balık burcundaki kavuşumu, beklemekte olduğunuz alanlarda bazı sorgulamalara neden olabilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, bu duyguları anlamlandırmak için zaman ayırabilirsiniz.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız 29 Şubat'ta gündeme gelebilir. Destek olmak veya yanlış ilişkilerden uzaklaşmak gibi sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: İş hayatınızla ilgili revizeler yapma zamanı geldi. Aldığınız sorumlulukları değerlendirmek ve zamanınızı nasıl ayıracağınızı belirlemek önemli olacak.

Yengeç Burcu: 29 Şubat'ta Güneş ve Satürn'ün kavuşumu size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Kendinizi daha yapıcı ve gerçekçi bir şekilde değerlendirmeniz gerekebilir.

Aslan Burcu: Güneş ve Satürn'ün kavuşumuyla ilgilenmediğiniz konularla karşılaşabilirsiniz. Dikkatinizi çekmeyen sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu: Evlilik veya ortaklıklarla ilgili konularda bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Fikir ayrılıklarını, ortak bir paydada buluşma çabasıyla sonlandırabilirsiniz.

Terazi Burcu: Sağlık sorunları veya psikolojik durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlarla görüşmek daha akıllıca olabilir.

Akrep Burcu: Hobilerinizi mesleğe dönüştürme veya bir alanda profesyonelleşme fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi zorlamanız gerekebilir.

Yay Burcu: Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Sorunlara karşı tepkisiz kalmak yerine, çözüm aramak önemli olacak.

15 Nisan Günlük Burç Yorumları: Para, Sağlık, Aşk, Aile ve Kariyer 15 Nisan Günlük Burç Yorumları: Para, Sağlık, Aşk, Aile ve Kariyer

Oğlak Burcu: 29 Şubat'ta Güneş ve Satürn'ün kavuşumu, iletişim becerilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bu yetilerinizi geliştirmek için araştırma yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Ekonomik koşullarınızda düzenlemelere gitmeniz gerekebilir. Yaptığınız işlerden elde ettiğiniz sonuçları değerlendirmek önemli olacak.

Balık Burcu: Kendinize ayırdığınız zamanı ve bunu nasıl değerlendirdiğinizi düşünmeniz gerekebilir. Eksikliklerin ve yoksunlukların kaynağını fark etmek önemli olacak.

Kaynak: HÜRRİYET