MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk, Gürgentepe Ziyaretinde Vatandaşlarla Buluştu MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk, Gürgentepe Ziyaretinde Vatandaşlarla Buluştu

Halkla Buluşma ve Güçlü İletişim
Saral, seçim sürecinde Trabzon'un farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. "Desteklerinizi bekliyorum. Sizlerin gücüyle bu sorunların üstesinden geleceğiz. Hizmet etme yetkisini size vereceksiniz, bizler de bu yetkiyi hizmet aşkıyla birleştirip, layıkıyla yerine getireceğiz" diyerek halkın desteğini talep etti.


Güvenli ve Dayanıklı Kent
Trabzon'un deprem kuşağında olduğunu hatırlatan Saral, bilimin rehberliğinde sürdürülebilir bir yaşam için gereken adımları atacaklarını vurguladı. "Binalarımızı güçlendireceğiz. Hızlı yapı taramasıyla dönüşümü veya güçlendirmeyi sağlayarak, kentimizin yapı stokunu yenileyeceğiz. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve nitelikli konutlarda yaşaması için kentsel dönüşüm stratejimizi geliştireceğiz" dedi.


Trabzonspor'un Yanında
Saral, Trabzon'un vazgeçilmez renkleri olan bordo mavili takımı desteklemekten geri durmadı. İftar sonrası Trabzonspor – Fenerbahçe maçına katılarak, taraftarlarla birlikte maç heyecanını yaşadı ve takıma moral verdi.


Hasan Süha Saral, Trabzon'un geleceğine dair iddialı söylemleriyle dikkat çekiyor ve halkın desteğini kazanarak kentin sorunlarını çözmeye kararlı olduğunu gösteriyor.

Muhabir: BİROL SANCAK