Nijeryalı golcü Paul Onuachu'nun kiralık sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı, Trabzonspor yeni bir golcü arayışına girmiş durumda. Bu kapsamda, daha önce Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un transferi gündeme geldi. Weghorst'un Bundesliga'da başarılı performans sergilediği ve takımına önemli katkılar sağladığı göz önüne alınarak, Trabzonspor'un bu transfere özel bir ilgi duyduğu belirtiliyor.

Trabzonsporlu Futbolcular, Onursal Başkanları Mehmet Ali Yılmaz'ı Anma Töreninde Trabzonsporlu Futbolcular, Onursal Başkanları Mehmet Ali Yılmaz'ı Anma Töreninde

Teknik direktör Abdullah Avcı, daha önceki deneyimlerinden yola çıkarak Weghorst'un takıma büyük katkılar sağlayabileceğine inanıyor ve transferi gerçekleştirmek için çalışmalara başlandı. Weghorst'un bonservisinin Burnley'de olduğu ve bu sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçirdiği biliniyor. Trabzonspor'un, İngiliz kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki golcü için girişimlerini yoğunlaştıracağı ifade ediliyor.

Editör: Birol Sancak