Petrol Ofisi bölge müdürü Furkan Nas, Hüseyin Azizoğlu'nu işletmesi olan Azizoğlu Petrol'de ziyaret etti. Bu özel ziyarette, Azizoğlu'na bölge birinciliği sebebiyle bir plaket sunuldu. Furkan Nas, Azizoğlu ailesini ve işletmesini bu önemli başarıdan dolayı kutladı.

Hüseyin Azizoğlu, bölge birinciliğine ulaşmalarını sağlayan tüm müşterilere teşekkür ederek şunları söyledi: "Kıymetli müşterilerimizin teveccühü ile 'Müşteri Memnuniyeti Bölge Birincisi' olarak seçilen firmamız Azizoğlu Petrol adına plaket ödül törenimizi Petrol Ofisi Bölge Müdürümüz Furkan Nas'ın takdimiyle gerçekleştirdik. Başta tüm hemşerilerimiz ve müşterilerimiz olmak üzere, tüm personelimize ve firmamızı bu ödüle layık gören Petrol Ofisi camiasına şükranlarımızı sunuyoruz."

Hüseyin Azizoğlu'nun işletmesinin müşteri memnuniyetine verdiği önem ve bu alandaki başarısı, Karadeniz Bölge birincisi olarak taçlandı. Kendisi ve ekibi, bu ödülle birlikte daha da büyük başarılara ilerlemek için motivasyonlarını artırmış gibi görünüyor.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Doğukan ÖZKURT