Çaykur Rizespor'un Avrupa İddiası İçin Kritik Maçı: Beşiktaş Karşısında Yolun Son Virajı Çaykur Rizespor'un Avrupa İddiası İçin Kritik Maçı: Beşiktaş Karşısında Yolun Son Virajı

Trabzonspor camiasının tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Hacıosmanoğlu, futbol yönetimindeki deneyimiyle TFF'nin yeni lideri olmak istiyor.

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için aday olacağına dair kulisler kaynıyor. Hacıosmanoğlu, daha önce Trabzonspor başkanlığı döneminde yapılan adaletsizliklere dikkat çekerek Türk futbolundaki düzeni değiştireceği vaadinde bulunmuştu.

TFF'nin kongresi için adaylığını açıklayan Hacıosmanoğlu'nun nasıl bir yol izleyeceği ve hangi isimlerle hareket edeceği henüz netlik kazanmış değil. Ancak bilinen bir gerçek var ki, Hacıosmanoğlu'nun TFF başkanı olması durumunda Türk futbolunda köklü değişiklikler yaşanması bekleniyor. Adaletsizliklere karşı duruşuyla bilinen Hacıosmanoğlu'nun başkanlığıyla birlikte, Türk futbolunda at oynayan bazı çevrelerin geri çekilmesi bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN