Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Hacıosmanoğlu, maçın neden yarıda kalmadığına dair eleştirilerde bulunanları sert bir dille eleştirerek, bu takımın geçmişte ve bu maçta yaşananlardan hiç bahsetmediklerini ve tek kale maç yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

Özellikle Fenerbahçe taraftarlarının polis arabalarını devirmesi ve Galatasaray stadında yaşanan su şişesi olaylarına değinen Hacıosmanoğlu, bunların hiç gündeme gelmediğini ve çifte standart uygulandığını belirtti. Ayrıca, sahaya giren bir taraftarın güvenlik görevlisi tarafından yere serilmesine atıfta bulunarak, futbolcuların neden yumruk ve tekme attığını sorguladı.

Geçmişte yaşanan hatalara değinen Hacıosmanoğlu, Trabzonspor futbolcularının adli işlemler yapılmadan nasıl ayrıldığına dikkat çekti ve bunun üzerine kulübün kendine fatura kesmeye devam ettiğini belirtti.

Son olarak, Fenerbahçe'nin "ligden çekiliriz" tehditlerine karşı tepki gösteren Hacıosmanoğlu, bunun bir şantaj olduğunu ve kendilerini ilgilendirmediğini ifade etti. Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarının devam edeceğini ve şampiyonluklarının ellerinden çalındığını savundu.

Editör: Birol Sancak