Arsin Halkı Gelecek İçin Kararını Verdi

Küçük, binlerce Arsinlinin katılımıyla gerçekleşen coşkulu mitinge atıfta bulunarak Arsin'in geleceğinde Cumhur İttifakı'na olan desteğini bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Aday olarak gösterilen desteğe minnettarlık duyduğunu belirten Küçük, 1 Nisan'dan itibaren Arsin'in daha güzel yarınlara ve hizmetlere kavuşacağını vurguladı.

Destek Veren İsimlere Teşekkürler

Mitinge destek veren isimlere teşekkürlerini ileten Küçük, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, ve Vehbi Koç başta olmak üzere birçok isme teşekkür etti. Küçük, verdikleri destek için herkese minnettar olduğunu ifade etti.

Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme

Arsin'in Geleceği İçin Çalışmaya Devam

Son olarak, Küçük, tarihi güne tanıklık eden herkese teşekkürlerini ileterek seçimlerin ilçe ve şehir için hayırlı olmasını temenni etti ve AK Belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Editör: Birol Sancak